De Intertoys Kadokaart is het allerleukste kado om te geven en ook om te krijgen! Bedank je medewerkers, collega's, teamgenoten, stagaires of zakenrelaties met het allerleukste kado. De digitale kadokaart is heel eenvoudig te bestellen en je bepaald zelf de waarde. De kaart is tot 3 jaar na het moment van activeren in te wisselen, er is dus ook tijd genoeg om een keuze te maken uit het allerleukste speelgoed en de nieuwste games.

Voorwaarden voor het bestellen als bedrijf

Je kunt heel eenvoudig een zakelijk account aanmaken, je hebt hiervoor een KvK nummer en zakelijk e-mailadres nodig. Na het aanmaken van een zakelijk account kun je direct een bestelling plaatsen.  

Betalen op factuur

Betaal je bestelling als zakelijk klant op factuur. Kies bij de betaalmethode voor 'betalen op factuur' en ontvang binnen één werkdag een factuur van jouw bestelling. Zodra de factuur is voldaan verwerken we de bestelling direct. 

Personaliseren en andere mogelijkheden

Bij bestellingen vanaf 500 euro bieden wij de mogelijkheid om jouw digitale kadokaarten te laten personaliseren. Dit kun je doen door jouw bestelling aan te vragen via kadokaart@intertoys.nl

Uiteraard denken we ook graag met je mee om de aankoop en distributie van de kadokaarten zo makkelijk mogelijk te maken. Je kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.